Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент

...
Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент
Коментари Харесай

Зеленски благодари на съюзниците на Украйна за помощта при наводненията след разрушаването на Каховския язовир

Украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога благодари на съдружниците и филантропичните организации за помощта им за справяне с голямото наводняване след разрушаването на язовирната стена на Каховската Водноелектрическа централа в Украйна, съобщи Укринформ.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10794
Вчера украинските управляващи оповестиха за 16 починали и 31 изчезнали след разрушаването на язовира на река Днепър предходната седмица.

" Шестнадесет души са починали - 14 в Херсонска и двама в Николаевска област. В неопределеност остават 31 души ", сподели украинският министър на вътрешните работи, представен от Франс прес.

Малко преди този момент Русия разгласи, че броят на починалите при наводненията в следените от нея региони в Южна Украйна е повишен на 29 души. Десетки поданици са в неопределеност.

Украйна упрекна Русия, че съзнателно е взривила язовира. Много интернационалните специалисти също считат, че съветските сили са виновни за случилото се, само че Москва отхвърля, отбелязва ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР